DESPRE NOI

Despre noi

De câte ori n-ai bătut mingea pe maidan atunci când erai copil? Hai, recunoaște că visai să fii ca Ronaldo brazilianul, Zidane ori Totti!

Noi, cei de la Victory Cup, nu-ți promitem că ai să reușești, dar merită să încerci!

Așadar, convoacă-l pe prietenul alături de care ai provocat daune batătorului de covoare transformat în poartă, selecționează-l pe vecinul care prindea echipa atunci când aducea "mingea de piele", transferă-l pe "mingicarul" care te scotea din minți după ce dribla și umbra adversarului și hai la Victory Cup.

În plus, îți mai spunem că, dacă vrei să-i aperi şuturile lui Bănel Nicoliță, crezi că reuşeşti să-l driblezi pe Sorin Ghionea și poţi să-l ţii în marcaj pe Ionuț Mazilu sau să-l blochezi pe Petre Marin, atunci înseamnă că Victory Cup e locul ideal pentru a-ți măsura talentul cu fotbalişti care au scris istorie pe prima scenă a fotbalului românesc şi au participat, la cel mai înalt nivel, în cupele europene.

La Victory Cup, ai șansa să te simți fotbalist adevărat, în cadrul uneia dintre cele mai prestigioase competiții de minifotbal din România.

Cine suntem?

Suntem o echipă tânără, ambițioasă, profesionistă și a cărei unică dorință este de a transforma Victory Cup în cea mai prestigioasă competiție de minifotbal din România. Ne unește pasiunea pentru fotbal si dorința de a demonstra că ne putem depăși limitele.

Ce este Victory Cup?

Victory Cup este un campionat de minifotbal dedicat exclusive amatorilor, ajuns deja la a noua ediție, cu aproximativ 70 de echipe înscrise și peste 1300 de jucători participanți. Zilnic, pe durata celor 4 ore cât se dispută partidele, la teren vin 20 de echipe, cu o medie de 10 jucători fiecare.

La Victory Cup evoluează fotbaliști care, retraşi din activitate după cariere în urma cărora au scris pagini importante din istoria Ligii 1, n-au putut sta departe de fotbal și s-au înscris la minifotbal. Vorbim despre nume precum Petre Marin, Sorin Ghionea, Sorin Paraschiv, Stelian Stancu, Bogdan Pătraşcu, Nae Constantin, Ionel Dănciulescu, Bănel Nicoliță și mulți alții, toți, participanți la Victory Cup.

În plus, Victory Cup se desfașoară sub egida Federației de Minifotbal din România, ceea ce înseamnă că aria de selecție pentru Naționala de Minifotbal s-a extins și asupra acestui turneu.

Cum se desfașoara Victory Cup?

Editia a 9-a se desfășoară în perioada 27.08.2018 - 27.05.2019, în zilele de luni, miercuri, joi și vineri, între orele 20:00-00:00. Sistemul de joc este format din 5 jucători de câmp + 1 portar. Se pot înscrie maximum 12 jucători pe foaia de joc. Este permis un lot de maximum 20 jucatori. Jucătorii din lot pot fi schimbați în perioadele de transferuri stipulate în regulament. Durata unui meci este de 40 de minute.

Sistemul competiţional este unul de tip campionat, tur-retur:

Liga I

Este formata din 14 echipe. La sfarsitul sezonului, formatiile situatie pe locurile 13 si 14 retrogradeaza direct.

Liga II

Este formata din doua serii, a câte 16 echipe. Formațiile situate pe locurile 11,12,13 si 14 vor disputa un baraj de rămânere / promovare în primul eșalon, turneu la care vor mai participa locurile 2 si 3 din fiecare serie a Ligii secunde.

Liga III

Este formată din doua serii, a câte 16 echipe.

Ce oferim?

 • Singurul pachet de premiere din Bucuresti pentru formatiile câștigatoare, dar și pentru participanți: golgheteri, portarul turneului, cel mai bun pasator, marcatorul golului turneului, premiul fair-play;
 • Premii săptămânale pentru “Jucătorul săptamanii”, “Portarul săptămânii” și “Golul săptămânii” (Excursii, vouchere pentru SPA, fitness, etc)
 • Statistici, clasamente, topuri actualizate la sfârșitul fiecărei zi de competiție, atât individuale, cât și pentru echipe.
 • Fotografii profesioniste la fiecare joc disputat;
 • Meciuri filmate integral, transmise în timp real și comentate. Înregistrările sunt disponibile pe canalul YouTube sau, în funcție de caz, pe pagina de Facebook a competiției;
 • Interviuri la sfârșitul partidelor
 • Organizatori profesionisti care asigura, atât în zilele jocurilor, cât și în cele libere, buna desfășurare a competiției. Organizatorii stau la dispoziția participanților, atât telefonic, cât și prin intermediul platformelor de socializare, 7/7;
 • Festivitate de premiere, cupe, medalii, diplome pentru echipele și jucătorii laureați;
 • Arbitri care oficiază în competiții importante la nivel local și national, actuali și foști oficiali din cadrul AMF sau FRF;
 • Observator de joc, pe fiecare teren, responsabil cu buna desfășurarea a partidelor, omul care completează, pe tot parcursul partidei, toate evenimentele din cadrul partidei (marcatori, pasatori etc) într-un raport de joc.
 • Observator media, responsabil cu realizarea interviurilor, coordonarea reponsabililor foto și video;
 • Asistență medicală;
 • Pază.
Despre noi
De ce să alegi Victory Cup?

Pentru că știm cum să facem diferența între o competiție obișnuita și una adevărată;

Pentru că oferim cele mai bune condiții de desfășurare, iar participanții sunt răsplătiți prin calitate și profesionalism;

Pentru facilitățile oferite la prețuri fără concurență;

Pentru expunerea în mass-media;

Pentru că ne-am propus să fim cei mai buni.

Lujerului 17, sector 6. Intre Cora si Mall Plaza Bucharest, Romania

;